Фотографії з церемонії рукоположення двох нових дияконів

Двоє вірних Прелатури отримали дияконські свячення в парафії святого Хосемарії (Рим). Вони були рукоположені Монс. Хуаном Ігнасіо Ірьєта, секратерем Папської Ради інтерпретації законодавчих текстів.

Двома новими дияконами є Хінес Хосе Перес Альмела та Артур Гаралон Блас

Хінес Хосе Перес народився 1858 року в Мурсії (Іспанія). Здобувши педагогічну вищу освіту в Університеті Мурсії, він працював протягом 30 років у середній школі Монтеагудо.

Арутур Гаралон народився в Гвадалахара (Іспанія) 1975 року. Вищу освіту в сфері економіки отримав в Університеті Алкакла де Енарес. Працював в банкіській компанії La Caixa.

Катехизм Католицької Церкви відзначає, що «до обов'язків дияконів належить, серед іншого, допомагати єпископам і священикам під час відправи Божественних таїнств, насамперед Євхаристії, роздавати її, асистувати під час відправи таїнства Подружжя і благословити його, звіщати і проповідувати Євангеліє, головувати на похоронах і віддаватися різним послугам милосердя».

Під час церемонії дияконських свячень Артур використовував милицю, тому що 6 листопада в Памплоні під час їзди на велосипеді його збила машина. Він отримав травму малої та великої гомілкових кісток, тому курс лікування триватиме декілька місяців.