Школа освячення праці

У вирі теперішніх економічних труднощів ми пропонуємо Новену до св. Хосемарії Ескріва у наміру пошуку роботи та доброї праці.

Під час сучасної економічної кризи багато людей втратили свою роботу і зіткнулися з серйозними труднощами у фінансовому забезпеченні своїх родин. Св. Хосемарія Ескріва, завдяки своїй науці про освячення повсякденної праці, є природним заступником для всіх тих, хто шукає роботу чи непокоїться через її можливу втрату, а також для тих, хто прагне виконувати свою щоденну працю з досконалістю, що провадить до святості.

Вище подано посилання на текст Новени у намірі пошуку роботи та доброї праці , яку використовували тисячі людей, що зверталися до заступництва св. Хосемарії. Для багатьох ця Новена стала справжньою школою апостольства через працю.

Поширення Новени дозволено єпископом Станіславом Широкорадюком, Генеральним Вікарієм Києво-Житомирської дієцезії. На його думку, ця Новена є досить актуальною та відповідає потребі часу, є корисною для вживання у молитовних практиках та духовного розвитку.

Моліться самі та розкажіть про Новену своїм друзям та родичам.

Свідчення людей, прибігавших до заступництва св. Хосемарії

Я народився та виріс у Києві, але зараз живу далеко від України, в Південній Америці. Намагаюся читати в Інтернеті про Церкву в Україні. Так сталося, що одночасно із серйозними труднощами в пошуку гідної роботи на своїй новій батьківщині, я прочитав про св. Хосемарію Ескріва та Новену до нього, яку радив владика Станіслав Широкорадюк. Я дуже поважаю владику, люблю, вважаю “своїм” та досі згадую щастя бути присутнім на його Службах Божих в храмі св. Олександра в Києві.

Ми з дружиною протягом дев'яти днів молилися цю Новену та розважали про прочитане - ми по-новому поглянули на можливість присутності Христа в нашому щоденному житті.

Можна списати те що сталося на звичайний збіг обставин, але ми переконані, що це було заступництвом св. Хосемарії, адже буквально одразу по завершенні новени я знайшов гарну роботу: вона подобається мені та цілком відповідає моїм можливостям, вона добре оплачується, а мої результати подобаються роботодавцю. Головне, - робота знайшлася там, де я зовсім не шукав, де не маю знайомих та відповідного досвіду, де нема кому було замовити слівце за мене. "Випадково"!  Слава Богу за все!

Георгій Б.

Буквально у перші дні відмовляння новени до цього святого у намірах пошуку роботи та доброї праці отримала запрошення на співбесіду, а за 2 тижні - влаштувалась на цю роботу. Дякую св. Хосемарії Ескріва за допомогу, так як не очікувала, що студентка без досвіду роботи може так легко працевлаштуватись з першого разу!

Ірина