Слова, що залишаються в серці

Нещодавні зустрічі Прелата з людьми із Opus Dei в Мадриді, розпочалися словами, через які Прелат передав те, що носить в серці та думках. Наводимо короткий уривок зі звернень сказаних протягом зустрічей.

«З останнім Ґенеральним конґресом розпочався новий етап, який нам особисто допоможе почати все спочатку. Це гарна нагода, яка може послужити кожному з нас ще раз відчути з більшою вдячністю та відповідальністю, що Справа знаходиться в наших руках. Ми повинні мати впевненість і довіру в те, що перебуваючи в наших руках, Opus Dei продовжує бути Божим.

Я нагадую висновки останнього Ґенерального конґресу: поставити Ісуса в центрі нашого християнського життя, як в апостольській діяльності, так і в завданні формації. Я повертаюся до ідеї святого Павла, яку так часто повторював святий Хосемарія: «для мене життя – це Христос».

Ісус Христос є точкою опори в християнській боротьбі. Наше життя не є набором вимог вірності, щоб досягти певного ідеалу, не є конкретним способом дії, наше християнське життя – це вірність Ісусу Христу.

Саме тому, для нас, апостольська діяльність, як і всієї Церкви, тому що Справа є маленької частиною Церкви, зосереджується на тому, щоб допомогти людям пізнати Ісуса, наближаючи їх до Нього через Євангеліє».